A duhet të lëvizin qyetarët lirshëm pas gjendjes së jashtëzakonshme, përgjigjet Talat Xhaferi (VIDEO)

Ish kreu i Kuvendit, Talat Xhaferi, në një linjë të drejtëpërdrejtë në Click Plus, ka folur për shpalljen e gjendjes së krizës dhe lirinë e lëvizjes së qytetarëve në këto kushte.

Xhaferi ka thënë se qytetarët duhet t’i rrespektojnë masat e autoriteteve dhe se gjithësecili të mendoj së pari për vetveten, familjen dhe shoqërinë.

Reklame

Xhaferi u ka uruar shërim të gjithë të prekurve duke veçuar mjekët nga Dibra.