A e njihni personin në foto?

Në këtë fotografi Jashari paraqitet krejt ndryshe nga ajo që jemi mësuar ta shohim atë.

Ai ka flokë të gjata dhe të dendura, ndërsa nuk ka fare mjekërr.

Reklame
HTML Image as link Reklamë:
Qries

Nuk dihet se për çfarë rasti ka pozuar komandanti në këtë fotografi, por ai shihet i veshur me këmishë të bardhë e setër.

Fotografia duket të jetë realizuar nga një profesionist.

Ndryshe, me vendim të ish presidentit të Kosovës, Fatmir Sejdiu, Adem Jashari është nderuar me titullin Hero i Kosovës.

Ndërsa Administratori i parë ndërkombëtar i Kosovës, Bernar Kushner ka deklaruar se po të kishte Çmim Nobel për sakrificë për liri, ai do t’i takonte Adem Jasharit dhe familjes së tij.