A është e lidhur Enca ? Ja çka thotë ajo

Artistët janë ata që vihen gjithmonë në qendër të medias për sa i përket jetës së tyre private. E nëse janë shumë të njohur kurioziteti është akoma më i madh.

Enca është një nga këngëtaret shqiptare që pyetet shumë për jetën e saj private, nëse ka apo jo dikë në krah. Kjo është pyetja që i bëhet gjithmonë në rrjetin social “Instagram” si dhe ishte një nga pyetjet që iu bë në “Shiko kush luan”.

Reklame
HTML Image as link Reklamë:
Qries

Gjatë lojës “Ndaje ose zhvishu” Enca zgjodhi të mos zhvishej duke pranuar publikisht që është single.

Top Channel