A është su lmuar fizikisht Bejta?

Nënkryetari i BDIsë, Nevzat Bejta mbrëmë në emisionin Click Plus i ka hedhur poshtë tezat dhe fjalët kinse ka qenë i su lmuar nga ndokush.

Ai ka thënë se nuk e ka su lmuar askush por ka pasur një incident në fshat për të cilin thotë se e ka tejkalur dhe është mirë.

Reklame

Bejta gjithashtu mbrëmë në Click Plus në Tv21 deklaroi se në zgjedhjet e 12 prillit, Bashkimi Demokratik për Integrim do të kandidojë me fytyra të reja.

“Partia do të pësojë ndryshim të madh dhe 90 për qind e figurave do të jenë të rinj. Bejta ka shtuar se në listat e BDIsë këtë here do të përfshihet edhe rinia po edhe gjinia femërore me 40 për qind” u shpreh ish kryetari i Gostivarit Nevzat Bejta.