A jemi të përgatitur? Rozana Radi ngre shqetësimin për përhapjen e koronavirusit: Kërkova maskë po s’gjeta

Rozana Radi ka shtjelluar në rrjete sociale një temë aktuale, që ka nxitur frikë dhe mosbesim tek shqiptarët, epidemia e Coronavirusit. E shqetësuar për faktin se në Shqipëri ka një mungesë profesionalizmi, dhe mungon pothuajse fare kontrolli në portin e Durrësit, Rozana Radi ngren pyetjen thelbësore: A jemi të përgatitur për të përballuar një epidemi të këtyre përmasve?

Gjithashtu këngëtarja dhe moderatorja Radi shton se mungojnë maskat e specializuara për t’u mbrojtur nga ky virus vdekjeprurës.

Reklame

“Nuk është vetëm aeroporti i Tiranës! Janë të gjitha pikat kufitare ku duhet të shtohet kontrolli shëndetësor. Është porti i Durrësit ku udhëtarët konfirmojnë që nuk ka kontrolle të rrepta për këtë epidemi. Pyetja është: A jemi të përgatitur për të përballuar një epidemi të këtyre përmasave?”- shkruan Rozana Radi në profilin e saj në rrjete sociale.