A ka ma heroj se Xhemal Kasam Fera, nga Bllaca e Shkupit

Advertisment

Bllacë-Maqedoni

A ka ma heroj se Xhemal Kasam Fera, nga Bllaca e Shkupit. Po kush ishte Xhemajl Kasam Fera, nga Bllaca e Shkupit, ja se çka u tha agjenteve maqedan kurë i thanë që të bej një kerkes për falje të burgut, që ishte i denur 20 vite, me nenin 4/47. Për zotin tim tha kurr nuk do ju ankohem këtyre armiqve te popullit shqiptar, pasi i kam lejuar te me mbyllin në burg. Ashtu si me kan mbyll ashtu do te me lirojn. Ky ishte shqiptari dhe atdhetari i madh i NDSH-së nga Bllaca. A bëri diçka Bllaca dhe shqiptaret për Xhemail Feren….