A po ndahen Tuna me Patrisin

Fjalët që Tuna dhe Patrisi të jenë ndarë janë përhapur shpesh në media. Të gjitha spekulimeve Tuna u dha fund këtyre fjalëve kur ndryshoi emrin në biografinë e saj në Instagram duke shtuar mbiemrin e bashkëshortit.

Por tani ka ndodhur krejt e kundërta: Tuna ka hequr mbiemrin e Patrisit nga bio e Instagramit, duke i bërë të gjithë të dyshojnë se diçka nuk po shkon si duhet! Çfarë po ndodh me çiftin, a është kjo një shenjë që ata janë ndarë?/panorama.al

Le të shpresojmë që jo!