A ta shesim vëllanë? Përgjigjja e vajzës do iu shkrij së qeshuri

Të gjithëve pa përjashtim na pëlqejnë ato ngacmimet spontante që na shkrijnë së qeshuri, duke e ditur këtë, ne kemi përzgjedhur 10 pjesëza që edhe po të doni ju nuk do të mund të rrini dot pa qeshur!
Për kënaqësinë tuaj i kemi renditur mëposhtë, kërkesa jonë e vetme është që të na thoni cila ju pëlqeu më shumë, ose cila ju bëri të qeshnit më tepër?

Babai dhe vajza e vogël
Vajza e vogël qe ulur në prehërin e babit. Aty pranë në krevatin e vockël flinte vëllai i saj i porsalindur, të cilin ajo e vështronte me interesim të veçantë.

Bija ime, iu drejtua babai, – sot një burrë më ofroi një shumë të majme për vëllanë tënd të vogël. Si thua, e shesim?

Vajza bëri “jo” me kokë.

Pa mendo pak, sa gjëra të bukura mund të blejmë me ato para, – vijoi babai.

Jo, babi, jo, u përgjigj vajza, – më mirë të presim të rritet edhe pak, që ta shesim më shtrenjtë…