A1 Maqedoni Dhuron 10 GB internet falas per gjith kosumatoret e tij!

A1 Maqedoni dhuron 10gb internet falas per gjith kosumatoret e tij!.

Përballë sfidës që është para nesh për shkak të situatës me COVID-19, A1 Maqedoni në mbështetje të të gjithë klientëve të saj, në mënyrë që të përmbushë përmbajtjen e jetës së përditshme, e cila është shumë e ndryshme nga ajo për të cilën jemi mësuar, mundëson:

Reklame

• 10 GB shtesë interneti për të gjithë përdoruesit celular
• 7 kanale televizive të filmave dhe për fëmijë, janë të disponueshëm falas për të gjithë përdoruesit e shërbimeve televizive.

Përdoruesit do të jenë në gjendje të aktivizojnë internetin celular përmes aplikacionit My A1, të cilin mund ta shkarkojnë nga Play Store ose App Store nëse nuk e kanë instaluar akoma. Përdoruesit postpaid kanë mundësinë e përdorimit të internetit për 30 ditë nga dita e aktivizimit, ndërsa përdoruesit e prepaid kanë 7 ditë. Interneti është në dispozicion përmes rrjetit celular A1 Maqedoni dhe mund të aktivizohet deri më 31.03.2020.

A1 Maqedonia, si kompani që promovon stilin e jetesës digjitale, u mundëson klientëve të saj menaxhimin pa probleme të të gjitha shërbimeve telekomunikuese përmes platformave digjitale: My A1, e-pagesa, rimbushjen e kredisë në internet për shfrytëzuesit prepaid, 24/7 orë mbështetje përmes profileve A1 Maqedonia në rrjetet sociale.
A1 -#SëBashkuMeJu