Abdul-Selam Selami: BDl nuk ndalet, Pollogu me dy rrugë të reja për tri fshatra

Advertisment

Abdul-Selam Selami ka bërë të ditur investimet e Agjencisë për mbështetje finansiare në bujqësi dhe zhvillim rural dhe të aplikuara nga Komuna e Vrapçishtës, me vlerë 500.000 euro.

Këto dy rrugë sipas z. Selami, janë në dobi të banorëve të Negotinës, Senokosit dhe Gradecit.

Reklame

Ja postimi i z. Selami në fb:

📌Zhvillojmë vendet rurale !
🛣Pollogut ju shtua edhe një bukuri dhe atë në Komunën e Vrapçishtës me dy rrugë shum të dobishme për banorët e Negotinës , Senokosit dhe Gradecit.
📌Shuma e investimit të dy projekteve mbi 500.000 euro të finansuara nga Agjencia për mbështetje finansiare në bujqësi dhe zhvillim rural dhe të aplikuara nga Komuna e Vrapçishtës.
📌Pollogu mer hisen e vet nga buxheti i shtetit.
Me shëndet për banorët 💚