Adelina, vajza nga martesa e parë e Sabri Fejzullahut (FOTO)

Në vitet e 80-ta, Sabri Fejzullahu ishte ndër tjerash, edhe vullnetar i aksionit të parë punues “Ibër Lepenci” me qendër në Hajvali.

Këngëtari e aktori i njohur, në këtë aksion, e kishte marrë me vete edhe të bijen, Adelinen, që ishte ende e vogël në moshë.

Adelina, ishte pika e dobët e këngëtarit. Ata, duken kaq të lumtur në këtë fotografi të viteve të 80-ta

Ndryshe, Adelina dhe Armendi, janë fëmijët e mëdhenjë të Sabri Fejzullahut, nga martesa e parë.