Adem Jashari këtij personi ia kishte refuzuar cigaren, pasi ishte duke agjëruar! (video)

Advertisment
HTML Image as link

Nuredin Lushtaku është bashkëlu ftëtari i komandantit legjendar, Adem Jashari, i cili rrëfente për kohën e lu tës dhe muajin e Ramazanit.

Në një intervistë, Nura shpjegon se si komandanti nuk e kishte prishur agjërimin.

Reklame

“Kemi pas emocione dhe dhimt. Unë ja kam qit një cigare me dhez, ma ka marrë cigaren e ka shti në vesh dhe tha jam agjërueshëm.

Unë e disha që është ninushëm, por tha e dhezi në iftar. Ai se ka prish”, ka deklaruar ai.
Ndryshe, kjo ngjarje ka ndodhur me 22 janar të vitit 98.