Ademi: Industria e lojrave të fatit në Gostivar fiton rreth 45 milion euro në vit

Advertisment

Sot, në kë ditën e madhe kur njerëzit falen dhe kërkojnë lumturi shpirtërore mirë është të drejtojnë ndonjë lutje edhe për zhdukjen e fenomenit të kazinove/bastoreve që rrjepin qytetarët dhe deformojnë shoqërinë tonë.

Vetëm në rajonin e Gostivarit ka:

Reklame

20 kazino * 60.000 euro mesatarisht/muaj fitim*12 muaj= 14.400.000 euro/vit
80 bastore * 30.000 euro mesatarisht/muaj fitim= 28.800.000 euro/vit*
Totali industria e lojrave te fatit vetem ne Gostivar fiton rreth 45 milion euro ne vit duke e bërë industrinë më profitabile në vend pas asaj të dasmave.
Kjo i bie qe cdo qytetar i GV te jep rreth 400 euro per lojra fati që është goxha shume per nje popull qe 60% e saj jetojne me më pak se $2 ne dite.
*te dhenat për fitimet e këtyre bizneseve janë të mara nga nga te punësuar në këto biznese..

Sot, në kë ditën e madhe kur njerëzit falen dhe kërkojnë lumturi shpirtërore mirë është të drejtojnë ndonjë lutje edhe…

Gepostet von Visar Ademi am Freitag, 2. Oktober 2020