Adili, Kërçova nuk është më bastion i BDIsë!

Veprimtari i njohur i cështjes shqiptare, Gafurr Adili thotë se Aleanca për Shqiptarët po merr mbështetje të fuqishme edhe bastioned e BDIsë.

Tubimet e mbrëmshme të ASHsë (në Tuhin, Sërbicë dhe Aranjell) dëshmuan se, as Kërçova nuk është më bastion i BDIsë!, është shprehur Adili.

Fushata parazgjedhore për zgjedhjet e 12 prillit tashmë ka filluar në Maqedoninë e Veriut.
Partitë politike kanë filluar të organizojnë tubime me mbështetësit e tyre në gjithë territorin e vendit.