Adili: Nëse nuk arrihet k oalicioni trepalësh, do ta mbështesë këtë parti

Veprimtari i njohur nga Kërçova, Gafurr Adili insiston që të arrihet koalicioni i shumëpërfolur trepalësh.
Ai thotë se, nëse nuk arrihet ky bashkëpunim do ta mbështesë Lëvizjen BESA. “Koalicioni duhet të bëhet 3 palësh: ASH-LB-AA;

Në të kundërtën, nëse do të bëhet vetëm ASH-AA, unë dhe përkrahësit e mi, do ta mbështesim Lëvizjen Besa!”, është shprehur Adili. Ky i fundit ka qenë i pranishëm në të gjitha aktivitetet partiake të partive opozitare shqiptare në Kërçovë. (INA)