Adili:Ja si do të skërmoqet BDl-ja e Ali Ahmetit

Veprimtari i njohur shqiptar, Gafur Adili thotë se Aleanca për Shqiptarët e vetme do ta fitoj Bashkimin Demokratik për Integrim. Por sipas tij, për një fitore më të thellë nevojitet bashkimi opozitar.

“ASH e vetme do ta fitojë BDI-në; Por, që ta skërmoqi BDI-në, siç në vitet 90-të u skërmoq ish LKJ, ASH duhet të bëjë koalicion me LB dhe Alternativa!”, thekson Adili.(INA)