Adnan Azizi i dëshiron mirëseardhje Altrim Mahmutit nga ASH-ja

Sekretari Organizativ i Lëvizjes BESA, Adnan Azizi nëpërmjet bllokut të komentuesve në rrjetin social Facebook,i ka dëshiruar mirëseardhje Altrim Mahmutit -Shumi nga ASH-ja informon TetovaSot .

“Mirë se erdhe mik i nderuar në mesin tonë.Suksese Shumi e na priftë e mbara” ka deklaruar Adnan Azizi i Besës.

Reklame

Ndryshe ,Lideri i Lëvizjes Besa ka zhvilluar një takim me Altrim Mamutin nga Aleanca për Shqiptarët – Dega Tetovë ku është diskutuar për të gjitha zhvillimet politike të fundit duke u dakorduar që të krijohet një formë e bashkëpunimit mes strukturave që ai përfaqëson dhe Lëvizjes BESA