Adnanin si Feta Halimi

Advertisment
HTML Image as link

Gjyla Çeliku

Adnanit nga Shkupi hallall i qoftë tëmbli i nënës që i ndali komitët, por mirë është të mos e promovojmë shumë sepse politika në pushtet nuk i do trimat dhe atdhetarët. Unë jorastësisht postova foton e tij me motorr ku nuk i duket fytyra, cdo gje e mundur është këtu.

Reklame

Ashtu veproi edhe Feta Alimi të cilin e përgëzuam për veprën njerëzore dhe madhore, kombëtare e shtetërore, por ai sot vuan burgun padrejtësisht!
Kujdes