Adriana shprehet e revoltuar: Jetojmë të harruar dhe kur vdesim na ktheni në legjenda

Adriana Matoshi u shpreh me shumë mllef në postimin e fundit.

Aktorja e njohur Adriana Matoshi, me anë të një postimi ka shkruar se si artistët japin shumë për artin, por vlerën ua dijnë vetëm pasi të vdesin, shkruan lajm.net.

Ky reagim i aktores erdhi pas vdekjes së disa prej emrave të njohur përfshirë Nexhmije Pagarushën, Leze Qenën dhe sot Violeta Rexhepagiqin.

Mesazhi i saj ishte që artisti duhet të kujtohet sa është gjallë e jo pasi të largohet nga kjo botë.

KY ËSHTË POSTIMI I PLOTË I ADRIANËS, PA NDËRHYRJE: