Aeroplani e kishte të pamundur të aterronte në aeroport, si pasojë e stuhisë së fuqishme (VIDEO)

Si pasojë e stuhisë Dennis që e ka goditur Britaninë e Madhe, gjatë ditës së djeshme janë anuluar shumë fluturime. Kjo situatë ka vazhduar edhe gjatë ditës së sotme, me erërat që frynin me shpejtësi mbi 100 kilometra në orë, duke shkaktuar probleme në nisje dhe në aterrim.

Njëjtë i ka ndodhur edhe një aeroplani që donte të aterronte në një pistë të aeroportit Heathrow të Londrës, po r e ka pasur të pamundur.

Reklame

Pamjet e shpërndara, e tregojnë aeroplanin teksa afrohet në pistë dhe kur duke se është gati të ndalojë, vazhdon sërish fluturimin, derisa në gjetjen e një momenti më të përshtatshëm.

Stuhia Dennis po vazhdon me intensitetin e njëjtë, duke shkaktuar çrregullim në traf, si dhe dëme të shumta në prona.

VIDEO: