Aeroplani i parё me emrin ‘Nёnё Tereza’

Tri kompanitë: Air Munich, Reisseburo Prishtina dhe My Sky, sjellin aeroplanin e parё me emrin ‘Nёnё Tereza’.

Kёto kompani kanё brenduar aeroplanin e tipit A319 si ‘My wings’ i cili do tё operoj shumicёn e fluturimeve tё këtyre kompanive nga dhe pёr nё Aeroportin Ndërkombëtar tё Prishtinës ‘Adem Jashari’.

Reklame

Ky aeroplan do tё këtë fluturimin e parё sot mё 22 Korrik 2021 nё ANP ‘Adem Jashari’ nё orёn 15:15, prandaj ardhja e juaj do tё na nderonte.