Aeroplani privat i Mesit detyrimisht ateroi në Bruksel

Aeroplani privat i Lionel Mesit detyrimisht ka ateruar në aeroportin në Bruksel. Shkaku, siç shkruajnël mediumet e huaja, është defekt i aeroplanit.

Sipas gazetës britabnike “San”, aeroplani privat i Mesit ka fluturuar nga Argjentina përmes Braizilit drejt Tenerifes në Ishujt Kanare, por urgjentisht ateroi në Bruksel në ora 9:10 sipas kohës lokale. Një orë më vonë, sërish ka fluturuar, por në ajër u ndal vetëm 43 minuta, pas çka u kthye në aeroportin në Bruksel.

Tani për tani nuk ka informata kush ka qenë në aeroplan dhe nëse mes udhëtarëve ka qenë dhe Mesi ose anëtarët e familjes së tij. Ylli argjentinas tani dy vite e posedon aeroplanin, të cilin e ka paguar 11 milionë funta.