Afaristi i njohur nga Tetova kalon në ASH

Afaristi i njohur nga Sllatina e Tetovës, Ramadan Idrizi dje edhe zyrtarisht ka kaluar në Aleancën për Shqiptarët.
Këtë e ka bërë të ditur në rrjetin social facebook, Arben Taravari.

“Sot Familjes së Aleancës i bashkangjitet edhe biznismeni Ramadan Idrizi .
Na priftë e mbara!” ka shkruaar Taravari.

Reklame

Ramadan Idrizi përveç aktivitetit profesionale në udhëheqje të Agjencionit Turistik “Sharr Express” ka marrë pjesë aktive në zhvillimin e jetës shoqërore, politike, kulturore dhe sportive në rajonin e Komunës së Tearcës.
Në lu ftën e vitit 2001, Idrizi ka qenë shef i logjistikës së bataljonit të parë në prigadën e 112 Mujdin Aliu.

Poashtu një periudhë të gjarë ka qenë pjesëtarë aktiv i Lobit Shqiptaro-Amerikan të udhehequr nga Xhozef Diogardi dhe në maj të 2005 ishte pjesë e Delegacionit që i dorëzoi nënshkrimet për Pavarësinë e Kosovës në Kongresin Amerikan/zhurnal-tetova1/