Afaristi Satki Gafuri nga Tetova ndërton shtëpi dhe jep pensione për jetimët (video)

Afaristi tetovar Satki Gafuri, në vazhdimësi ndihmon familjet që fati u është prerë në mes duke i lënë pa njërin prind, pa mbështetjen më të madhe!

Gafuri ka ndërtuar deri tani disa shtëpi për jetimat shqiptarë në Shqipëri dhe Kosovë, duke ju ndarë edhe ndihmë mujor për secilën familje.

Reklame

Satki Gafuri e tregon misionin e tij në videon e pubikuar nga Elvis Naci: