Afërdita Demaku dhe Duli derisa këndojnë i mbushin duartë me para (Foto)

AdvertismentCustom Text

“Thërrer Prizreni o mori Shkoder” është një prej këngëne më buqitëse shqiptare, që disa këngëtar e ruajnë si zarin e tyre për ta ndezur atmosferen në dasma e ahengje.

Njejetë kanë vepruar në një dasëm treshja Aferdita Demaku, Duli dhe Gold Ag.

ReklameCustom Text

Tre këngëtarët që së fundi kanë kënduar bashkë në një dasmë, e kanë kënduar pjesë pjesë këngën e famshme.

Gjatë interpretimit një nga familjarët tërë kohës po u jepte në dorë para Dulit dhe Afërdites, shkruan “Kosovarja”.

Siç duket, kjo është kënga me të cilen mblidhen më tepër bakshishe.