Afërdita Demaku thumbon këshilltarin e Kurtit me këtë këngë (VIDEO)

Deklaratat e Shkelzen Gashit, këshilltari të krymenistrit në detyrë Albin Kurtit janë duke u cilësuar skandaloze dhe si të tilla kanë bërë bujë të gjerë mediatike.

Në atë deklaratë, ai tha se disa individë në UÇK e kanë keqpërdorur uniformën, duke vrarë civilë serbë.

Natyrisht, se këto tema të tilla e sidomos mënyra e shprehjes së tij qoftë e qëllimshme ose jo nuk la pa u komentuar e kritikuar nga i madh dhe i vogël, shkruan “Kosovarja”

Madje edhe Kurti, bëri veprimin që pritej duke e shkarkuar.

Por, jo vetëm kaq. Deklarata e tij ka nxitur reagime të shumta edhe në spektrin më të gjerë, e në mesin e tyre kanë reaguar edhe komuniteti artistik.

Kështu Afërdita Demaku ka risjellë këngën e vitit 2015 ‘Vula e pavarësië’ ku në videoklip janë pjesëmarrës edhe komandantat e UÇK-së Adem e Hamëz Jashari, e duke u përmendur edhe shumë heronjë tjerë të vendit.

Dëgjoje Shkelzen!./Kosovarja/.