Afërdita nuse e mrekullueshme në ditën e martesës (Foto)

Afërdita Demaku në shumë raste është person që duket perfekte dhe ua kalon të gjitha femrave.

Ajo me përkushtimin që ka tek vetja, nuk e ka ndërmënd të plaket por vetëm po rinohet, shkruan “Kosovarja”.

Shihet që ajo edhe në rininë e saj ka qenë një femër me stil të dalluar, ku edhe në ditën më të rëndësishme ka qenë e regulluar me grimin më të mirë që ka qenë në atë kohë.

Ja shikojeni dhe vlerësojeni pamjen e saj.