Afrim Gashi: Alternativa i qëndron besnik votuesit të saj

Nëse Alternativa bën një koalicion joetik me ata nga të cilët ishte tradhtuar, kjo mund të bëjë që partia ta humbasë përkrahjen nga zgjedhësit e saj.

“Për neve gjëja më e rëndësishme është të qëndrojmë me dinjitet dhe besnikë ndaj mbështetësve tanë, votuesve dhe vlerave që i promovojmë, pavarësisht nga çmimi që duhet ta paguajmë,” ka thënë Afrim Gashi, kryetar i AlternAtivA-s.