Afrim Gashi: Dëshmuam qeverisje të mirë

Afrim Gashi: Dëshmuam qeverisje të mirë

“Pjesëmarrja jonë në qeveri ka qenë tematike dhe e ndërtuar mbi dy arsye: arsyeja e parë është procesi euro-atlantik i vendit në NATO dhe BE, Marrëveshja e Prespës dhe implementimi i saj dhe, arsyeja e dytë, është qeverisja ndryshe nga të tjerët, që të dëshmojmë qeverisje të mirë në shërbim të qytetarëve”, ka thënë kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, në emisionin”Intervista” dhënë për Gazeta Express.