Afrim Gashi: Nëse sot do të ishin zgjedhjet, unë me Ziadin Selën do të ishim duke festuar

Kryetari i Alternativës z. Afrim Gashi sot në Talk Quarantine të News33 tha: Së bashku me Ziadin Selën sot do të festonim, po të ishin sot zgjedhjet!

Gashi në Talk Quarantine u shpreh në lidhje me qëndrimet e tij mbi zgjedhjet dhe pandeminë.

Z. Gashi tha: – “Unë personalisht i takoj grupit të njerëzve, ndoshta janë të pakët në botën tonë të cilët nuk preokupohen shumë me suksesin por me angazhimin. Unë do të kisha qenë shumë i zëntë dhe i tensionum deri të premten me 10 prill, por ditën e 12 prillit e kisha prit me shumë relaks aq më tepër kam bindje se shqiptarët e Maqedonisë do të votonin për një opcion për ndryshim dhe unë në ora 20-21 bashk me z. Sela do të dilshmi në pres konferencë e t’ia uronim shiqptarëve për një fitore, por në fund të fundit çfardo vendimi do të kishim marrur unë pa asnjë problem do ta kisha pranuar vendimin e tyre”, transmeton News33.

Ai u përgjigj edhe për qëndrimet për masat e qeverisë dhe propozimin e Bujar Osmanit. Njëkohësisht ai na tregoi edhe për librat që është duke lexuar në izolim.