Afrimi nga Haraçina ka nevojë për transplant të veshkës, donatore është nëna e tij (FOTO)

Advertisment

Afrim Halili ka nevojë për transplant të veshkës, ku donatore është nëna e tij, mirëpo për të realizuar këtë transplant nevojitet ndihma e juaj.

Të gjithë ju që keni vullnet për të ndihmuar Afrimin, më posht keni numrin e xhirollogarisë si dhe numrin e kontaktit.

Reklame

Zelije Alili nr i llogarisë: MKO7200003405467359 ,Në Wester Union,Rija Moneygram:

Afrim Halili ,Zelije Halili ,Mukadeze Halili

Nr telefonit Wasap,Viber +38971360830/ 38375264094