Agim Krasniqi në árráti, pas vikendit nuk është kthyer në bu rg

Agim Krasniqi nga mbrëmja e djeshme është në árráti, sipas mediumit maqedonas TV Alfa. Pas vikendit që ka pasur ai nuk është kthyer më në bu rgun e Shtipit.

Krasniqi u árr estua në zgjedhjet e vitit 2008, me ak uzat për parregullsi dhe shkaktim të ín cídenteve zgjedhore.
Ai ishte i vetmit nga grupi i tij që mori dën ím maksimal.

Grupi i Kondovës u dë nua gjithsej me 50 vjet bu rg.