Agimi i bamirësis Tetovë prezanton raportin e aktiviteteve gjatë 2020

Shoqata humanitare “Agimi i bamirësisë” ka shpalosur raportin e aktiviteteve përgjat vitit që lamë pas.

“Raporti i 2020…
Aktivitetet tona te vitit 2020 ne menyre simbolike u menduam ti ilustrojme permes ketyre foto-raporteve , ku tash numerojme 10 projekte te ndryshme disa te rregullta (mensa studentore, ndertimi i shtepive, pakot ushqimore etj) kurse disa periodike-perkohshme (p.sh.sofra e ramazanit, kurbanat).

Reklame

Ndihma juaj (buxheti) ne te gjithe sektoret ka pasur rritje te madhe me shprese se jemi ne rruge te duhur duke qene transparent me juve dhe duke u menduar administraten tone ta avancojme ne maximum qe ajo te jete sa me profesionale…

O Zot mos na ben ti zhgenjejme ata qe na e kane besuar amanetin e tyre ne emrin Tend…na e lehteso cdo amanet te kete shkuar dhe te shkoj ne vend ne te ardhmen, vetem e vetem te jemi ne sherbim te atyre qe jane te nevojshem per ndihmen e atyre qe kane dhe japin.

Bamires Allahu ju shperbelft ashtu sic din vetem madheria e Tij…” shkruhet në njoftim.

https://www.facebook.com/agimiibamiresise/posts/1803449313145994