Abdush Demiri nga Lëvizja Besa drejtori i parë shqiptarë në Agjencinë për Punësim, ja emrat tjerë

Advertisment
HTML Image as link

Abdush Demiri është propozimi i Besë për drejtorin e Agjencionit për Punësim, Adnan Aziri, nëse merr leje nga qeveria, do të ulet në Hekurudha dhe Transport, Senat Ahmeti në inspektoratin e vetëqeverisjes lokale. Propozimet e tjera për pozitat e drejtorit, sipas informacionit nga Besa, duhet të vendosen gjithashtu nga degët e partisë.

Këto propozime u miratuan sonte në një takim në Besa dhe do t’i propozohen Zaevit në përputhje me shpërndarjen e pozicioneve për drejtorit midis Zaevit, Ahmetit dhe Kasamit.

Reklame

Sipas informacionit, me datë 24 të këtij muaji pritet të emërohen disa drejtor në seancë qeveritare.