Agolli: Isha në Kuvendin qendror të ASH por me maskë (VIDEO)

Unë isha i pranishëm në kuvendin Qendror të Aleancës për Shqiptarët, por vesha një maskë mbrojtëse dhe doreza, tha Dr. Arben Agoli nga Dibra për Plusinfo, i cili njoftopublikun të martën se ishte pozitiv për koronavirus.

Në takim nuk përshëndeta askënd. Unë isha ulur në rreshtin e fundit, shumë larg nga të tjerët tha Agoli.

Reklame

Aleanca për Shqiptarët zhvilloi një takim të Asamblesë Qendrore të Mërkurën e kaluar, dhe anëtarët e vjetër të kryesisë së partisë sonë kanë konfirmuar për mediat tona se më shumë njerëz janë testuar këto ditë në një takim pranë mjekut të infektuar, por për fat të mirë, thonë ata, rezultatet janë negative.

Përndryshe, doktor Agoli kishte thënë më parë se dyshonte se ai kishte marrë koronavirus më 7 mars kur një koleg ekzaminoi një fëmijë, prindërit e të cilit ishin me të dhe që ishin në kontakt me të afërmit e bashkëshortëve tashmë të infektuar në Dibër.

Vetëm atë ditë, tha Agoli, kolegu i tij nuk mbante maskë mbrojtëse dhe doreza.