Ahmeti arrin në gjykatë, do të dëshmojë për rastin mon stra (video)

Sapo ka arritur në Gjykatë kryetari i BDIsë, Ali Ahmeti, i ftuar si dëshmitar nga Prokuroria dhe mbrojtja e të aku zuarve.

Pas Zoran Zaevit dhe Gordana Jankulloskas, të cilët si ish funksionarë të lartë kanë dëshmuar në lëndën gjyqësore “Mo nstra”, sot në seancë për vr asjen e pesëfishtë në Liqenin e Smillkovës duhet të dëshmojë edhe kryetari i BDIsë, Ali Ahmeti.

Reklame

Përveç Ahmetit, si dëshmitar duhet të paraqitet edhe bashkëpartiaku i tij, prokurori Xhelal Bajrami, i cili në vitin 2012, kur ndodhi ngjarja famëkeqe në Liqenin e Smillkovës e kryente funksionin e zëvendësministrit të Punëve të Brendshme.