Ahmeti arrin në takimin e liderëve tek presidenti Pendarovski (VIDEO)

37

Ahmeti a rrin në takimin e liderëve tek presidenti Pendarovski

Gjithashtu nderkohe kane arritur edhe Menduh Thaçi, Ziadin Sela e Afrim Gashi dhe kryeministri Zoran Zaev