Ahmeti: Dielli është bekim, shfrytëzojeni si burim të energjisë (Video)

Bashkimi Demokratik për Integrim ka nisur me fushatën “bashkë për një të ardhme të gjelbër”.

Kreu integrist, Ali Ahmeti ditën sot e ka nisur duke publikuar videon e parë të projekteve nga agjenda e gjelbër të cilën i referohet energjisë së rinovueshme dhe përdorimit të energjisë diellore, transmeton TV21.

Reklame

Kujtojmë që dje në 19 vjetorin e BDI-së, Ali Ahmeti pranoi agjendën e gjelbër si pjesë të Marrëveshjes së Gjelbër Evropiane, duke e vendosur në shtyllat e programit si një prioritet.

Video: https://fb.watch/5Yp1p87HKg/