Ahmeti: Faji për mosmarrjen e datës nuk qëndron tek ne, por shpallja e zgjedhjeve është akt moral (VIDEO)

32

Ahmeti: Faji për mosmarrjen e datës nuk qëndron tek ne, por shpallja e zgjedhjeve është akt moral (VIDEO)

Pas konferences se kryeministrit Zaev i cili tha se do te shkojme ne zgjedhje, kryetari i BDI-se Ahmeti ka deklaruar se mosmarja e dates nga BE-ja nuk qendron faji tek ne por zgjedhjet dhe shpallja e tyre eshte nje akt moral