Ahmeti: Me trishtim pranova lajmin për aksidentin e tmerrshëm në Kroaci

AdvertismentCustom Text

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, u ka shprehur ngushëllime familjeve që humbën të afërmit e tyre si pasojë e aks8identit tra*gjik që ndodhi sot në Kroaci, ku nga rrokullisja e autobusit të linjës Frankfurt-Prishtinë deri tani raportohet për 10 të vde*kur.

“Me trishtim pranova lajmin për aks*identin e tmerrshëm në Kroaci.
Shpreh ngushëllimet e mia të gjithë familjeve që mëngjesin e sotëm humbën familjarët e tyre në aks*identin në afërsi të qytetit kroat Brod.

ReklameCustom Text

Uroj shërim të shpejtë të lën*duarve dhe në këto momente tri*shtimi bashkëndjej dhimbjen familjet e vik*timave dhe me gjithë popullin e Kosovës” ka shkruar Ahmeti.