Ahmeti: Nuk ka datë për zgjedhjet, duhet konsensus

Ahmeti: Nuk ka datë për zgjedhjet, duhet konsensus

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti pas mbarimit të takimit të liderëve të Presidenti Pendarovski, tha se nuk kanë rënë dakord për një datë të mundshme për zgjedhjet e parakohshme parlamentare dhe se po ashtu duhet që të ketë siguri për votuesit dhe pandemia të jetë nën kontroll.