Ahmeti, nuk mendoj se shqiptarët e kanë kryer vr asjen në rastin mon stra (video)

“Edhe atëherë edhe sot nuk mendoj se këtë kr im e ka bërë ndonjë shqiptarë. Ju kam thënë të gjithëve se nëse këtë e ka bërë ndonjë shqiptarë do ta dënoj me pështym”. Kështu deklaroi Ali Ahmeti sa i takon të aku zuarëve në rastin “Mo nstra”.

Gjatë pyetjes se a beson në prokuroren Fatime Fetai, pasi ajo ka ngritur ak uzë ndaj këtyre të ak uzuarëve, ai tha i beson prokurorisë dhe gjykatës, prandaj ndodhet në gjykatë.

Reklame

Ai poashtu konfirmoi se njihet me njërin prej të ak uzuarëve, Fejzi Azirin, që nga viti 2003 2004.