Ahmeti: Qerim, jetën ia kushtove kombit, të qoftë i lehtë dheu i Kosovës

“Me mosbesim dhe dhimbje të thellë e përjetova lajmin për krimin makabër ndaj shokut tim të ditëve të hershme të organizimit tonë çlirimtar.

Qerim, jetën ia kushtove kombit, të qoftë i lehtë dheu i Kosovës për të cilën dhe aq shumë.

Reklame

Ngushëllimet e mia më të sinqerta për familjen dhe miqtë” – thotë Ahmeti

Për më shumë ndiq linkun: