Ahmeti: Skeptik ishin qytetarët edhe për kryeministrin shqiptar, por u bë

Kryetari i BDl-së Ahmeti në emisionin debativ Click plus krahas agjendës së gjelbër ka folur edhe mbi skepticizmin që shfaqet tek mjedise të ndryshme, duket thënë se edhe ideja e kryeministrit shqiptarë ishte thuajse e papranueshme për shumë njerëz por u bë.

“Mos u bëni skeptik.

Njejtë siç pata thënë këtu në studio për kryeministrin e parë shqiptar ashtu edhe u bë. Ju siguroj të bëheni më optimistë dhe jo të bëheni në anën e skeptikëve”, ka theksuar kështu Ahmeti në debat.