Ahmeti sot realizoi takim me biznismenët e qytetit të Tetovës dhe rajonit të Pollogut

Kryetari Ahmeti në takim me biznismenët, dëgjoi problemet dhe vështërsitë me të cilat ballafaqohen bizneset e rajonin të Pollogut, gjatë bisedës ai potencoi se deri më tani përqëndrimi i politikës ka qenë stabilizimi i sigurisë së shtetit,

ku edhe arritëm një progres jashtëzakonisht të madh, dhe si rezultat vendi ynë u bë anëtari i 30-të i Aleancës Veriatlantike – NATO, që është një arritje e madhe për vendin tonë.

Reklame

Por tani ne do të përqëndrohemi edhe më shumë në zgjidhjen e problemeve ekonomike me të cilat ballafaqohet vendi ynë- potencoi Ahmeti.

 

Ndërkaq kandidati për Kryeministër të parë shqiptar Naser Ziberi, potencoi prioritetet në planin ekonomik, përballjen me pasojat qe len pandemia,

ku ndër tjerash ai theksoi se “Me politikat tona në sferën e decentralizimit përmes ndryshimit të ligjeve do të mbështesim ekonominë e vendit tonë” më tej ai shtoi se “Qeveria dhe politika në përgjithësi do të krijon kushte për evtimin e barierave për zhvillimin e kompanive të brendshme dhe të jashtme, ne do të jemi porta e hapur permamente e këtij vendi”- përfundoi Ziberi.