Ai quhet Diamanti i Bardhë i Përsosur, është ëndrra e shumë femrave dhe kushton…

Advertisment
HTML Image as link

Një diamant i rrallë mbi 100 karat, i cilësuar ndryshe Diamanti i Bardhë i Përsosur muajin e ardhshëm pritet të dalë në shitje në Shtëpinë e Ankandeve, Sotheby’s.

Ai konsiderohet si një nga diamantet më të rrallë dhe pritet të arrijë vlerën e 12-30 milionë dollar.
Vetëm shtatë Diamante të Bardhë të Përsosur, mbi 100 karat, janë shitur më herët në ankand.

Reklame Reklamë:
Qries

“Ne po shohim një diamant të jashtëzakonshëm. Për herë të parë në historinë tonë, ne po e ofrojmë këtë diamant pa rezerva, pa vlerësim paraprak. Dhe po e lëmë tregun të vendosë”, – u shpreh Quig Bruning, kreu i Departamentit të Bizhuterive në Sotheby’s, Neë York.