Aida Doçi mban koncert ‘live’ në Mitrovicë për banorët e izoluar në shtëpitë e tyre (VIDEO)

Tashmë shumë artistë në botë kanë mbajtur koncerte ‘live’ për banorët që po qëndrojnë të izoluar në shtëpitë e tyre si një formë parandaluese ndaj COVID-19.

Këtë praktik këtë herë e ka realizuar edhe artistja e njohur, Aida Doçi, shkruan Indeksonline.

Këngëtarja e njohur ka mbajtur koncert në qytetin e Mitrovicës për t’i argëtuar banorët atje.

Shumë njerëz kishin dalur nga ballkonet e ndërtesave ku po mbahet ky koncerte, teksa Aida bashkë me orkestrën e saj ka përformuar hitet e saj dhe këngë të ndryshme popullore./Indeksonline/