Aida Doçi ngjall emocione për gjithë: ”O sa mallë që kam për ty, një kafe Tetovë ta pi” (VIDEO)

Aida Doçi në emisionin ‘E diela me TV Kohën’ ka kënduar një këngë emocionuese dedikuar Tetovës dhe gjithë Maqedonisë ku shkaku i Koronavirusit ende nuk po hapen kafenetë dhe restorantet..ajo ka ngjall emocione me fjalët e saja në këngë.

VIDEO:

Reklame