Ajdini: ‘PDSH-ja do ti fiton zgjedhjet e 12 prillit’, jemi të izoluar nga mediat dhe portalet (VIDEO)

Advertisment

“PDSH-ja do ti fiton zgjedhjet e 12 prillit” kështu deklarohet sekretari i përgjitshëm i PDSH-së, Sali Ajdini në intervistën për Tv Pollogu i cili akuzon mediat për keqinforim duke paraqitur PDSH-në e dobët ndaj elektoratit shqiptarë, përcjell TS

Ajdini thotë se mediat dhe portalet e kanë izoluar PDSH-në duke e parqitur si të dobët në opinion, por PDSH-ja sipas tij është parti që mund ti merr mbi 10 deputet.

Reklame

“Në kuadër të sondazheve të brendshme, PDSH-ja ka një përkrahje, edhe pse jemi të izoluar shumë nga mediumet dhe portalet që flasin se nuk kemi qasje tmirë ndajë votuesve, por është e kundrëta, PDSH-ja synon të merr një sasi të madhe votash, mendojmë se do ti fitojmë zgjedhjet. Nuk e di me numra konrket a do të kemi 10 apo 11, 12 deputet do ta shohim me 12 prill” u shpreh Ajdini

Ndryshe PDSH-ja rënditet e fundit sipas të gjitha sondazheve të deritanishme nga të githë agjencitë ku nëse llogariten me deputet PDSH-ja mund të fitojë vetëm një deputet./TS/