Ajdini: Shqiptarët rrëzuan Gruevskin nga pushteti dhe jo subjektet politike shqiptare

Opinionisti Gazmend Ajdini theksoi se opozita shqiptare ka vite që nuk vjen në pushtet për shkak të thirrjeve “ kundër” dhe sipas tij, “kundër” sjell më pak vota se “ abstenim”.

Sipas tij, kur u pa se subjektet politike shqiptare nuk mund ta rrëzonin Nikolla Gruevski, dolën shqiptarët dhe e bënë përmes votave të tyre.

Sipas tij diskursi kriticizmit duhet të zëvendësohet me premtime konkrete dhe të realizueshme.

Ai këto komente i bëri në debatin 200 në Alsat M.